Over Uniwork

Over Ons

Welkom bij Uniwork – Beroepskleding, totaalleverancier van beroepskleding en meer. Of u nou zzp’er bent, tot het MKB behoort of een groter bedrijf, wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom waar wij u kunnen inspireren en adviseren. Onze showroom wordt ondersteund door ons eigen magazijn, waardoor veel producten direct leverbaar zijn. Hierdoor kunnen wij snel met u mee schakelen en kunnen medewerkers iedere dag veilig, representatief en efficiënt te werk. Stap vrijblijvend bij ons naar binnen en laat u inspireren. U kunt de collecties bekijken en in een persoonlijk gesprek met onze vakspecialisten kunnen uw specifieke wensen vorm worden gegeven. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem, wij komen graag bij u langs voor een kennismaking, om collecties door te nemen of om een pas sessie te organiseren. Wij staan graag voor u klaar!

Erik

Eigenaar

Houdt van: Goede muziek en gezelligheid met een biertje erbij.

med7

Josine

Atelier

Houdt van: Creatief bezig zijn met van alles en nog wat.

med5

Johan

ICT & Systeembeheer

Houdt van: Alles dat als muziek in de oren klinkt en een heerlijk (speciaal) biertje.

med6

Kerstin

Logistiek

Houdt van: Een goed boek, puzzelen en lekker eten met een wit wijntje.

med2

Gerarda

Showroom
_MG_0099

Lenja

Online verkoop
IMG_5847

René

Accountmanager
IMG_6581

Marina

Financieel beheer

Houdt van: Dordrecht en gezelligheid met vrienden.

Marina

Duurzaamheid /  MVO

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Niet alleen duurzaamheid, maar ook dat er eerlijke kleding gemaakt en geleverd wordt. Daarom maken wij alleen gebruik van leveranciers die ook verantwoordelijkheid nemen voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hechten waarde aan certificeren volgens de Fair Wear Foundation of gelijkwaardige organisaties. Ook wij als leverancier van beroepskleding voelen ons verplicht om actief mee te werken aan een schoner milieu. Daarom bieden wij onze klanten een recycle service aan. Benieuwd wat dit inhoudt? Klik dan hier!

Vacatures 

Backoffice Medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt ondersteunen als backoffice medewerker.
Je zult je bezig houden met werkzaamheden als het opstellen van offertes, een handje helpen in ons atelier en ook in ons magazijn.

Wij zijn altijd opzoek naar talent. Denk jij dat jij Uniwork met jouw kennis, ervaring of enorme drive kan versterken? Dan ontvangen wij jouw motivatie en c.v. graag via info@uniwork.nl

​Daarnaast hebben wij regelmatig plaats voor stagiairs op zowel mbo als hbo niveau. Ben je benieuwd wat de stage mogelijkheden zijn binnen Uniwork? Neem dan gerust contact op via info@uniwork.nl. Vergeet niet jouw motivatiebrief, c.v. en eventueel jouw leerdoel / vraagstuk mee te sturen.

Contact 

Contactformulier