Diensten

BORDUREN VS Bedrukken

Borduren

Ons unieke in-house atelier voorziet kleding van logo's. Wij helpen uw bedrijf zichtbaar te maken.

Voordelen

Bedrukken

Er zijn veel verschillende manieren om de shirts en andere kledingstukken te bedrukken, passend bij uw uitstraling & order.

Voordelen

In-house Atelier

Voor ons in-house atelier is niets te gek. Onze medewerkers voorzien beroepskleding van bedrijfskenmerken op alle mogelijke manieren. Of dit nu een borduring moet zijn of een bedrukking. Nadat de wensen vanuit de klant in kaart zijn gebracht maken onze ontwerpers een digitale drukproef op het gekozen kledingstuk met het gekozen logo. Wanneer deze drukproef akkoord is zullen zij de kleding vakkundig voorzien van het juiste logo. De logo`s kunnen wij bewaren in ons eigen magazijn. Op die manier kan een volgende bestelling vlot worden uitgeleverd.

Daarnaast maken zij ook de kleding als echte ambachtslieden op maat. Een mouw te lang? Een overhemd niet getailleerd genoeg? Geen probleem. Ons atelier past dit aan. Alles voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf!

Het aanleveren van voorbeelden

Expert in aanpassen

Beste kwaliteit garen

Voorraadhoudend

Uniwork is een voorraadhoudende Groothandel. Voor elk type product hebben wij voorraad in ons eigen magazijn in Groningen liggen.
Dit in combinatie met ons eigen in-house logo studio zorgt ervoor dat wij kleding met bedrijfslogo`s vlot kunnen leveren. Zo staat uw team er weer snel representatief en zichtbaar voor. Alle essentiële artikelen om de werkdag effectief en veilig door te komen hebben wij op voorraad, bijvoorbeeld:

Custom made

Uniwork – Beroepskleding biedt bedrijven de mogelijkheid om een eigen unieke beroepskleding lijn samen te stellen, oftewel, een custom made pakket. Met een custom made pakket visualiseert u uw onderscheidende vermogen in uw eigen beroepskleding lijn!

Alles begint met het in kaart brengen van de werkzaamheden en uitstraling van het bedrijf. Dit leidt tot een uniek ontwerp. Na goedkeuring van de tekening ontvangt u een sample waarna de productie van start gaat. Op die manier weet u precies wat u krijgt!

Daarnaast kunnen wij  verschillende bestaande artikelen in ons assortiment verbeteren naar de wensen van de klant. Te denken aan o.a. een andere kleur, knopen of stiksels. Deze aanpassingen vormen samen met het logo van het bedrijf al eenvoudig een eigen stijl!

Kleding Management systeem

Voor een efficiënte manier van bestellen en verwerken kunnen bedrijven gebruik maken van Uniwork`s kledingmanagement systeem. Dit is een online systeem welke een enorme efficiencyslag slaat rondom het inkoopproces, de verstrekking van bedrijfskleding en de uitgifte van  de bedrijfskleding.

Bestellen binnen een persoonlijk budget & kledingpakketten

Per afdeling of medewerker kan een persoonlijk budget worden ingesteld. Op deze manier kunnen medewerkers zelfstandig kleding bestellen wanneer nodig. Liever zelf de bestellingen plaatsen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een verschillend kledingpakket per medewerker of functiegroep? Per medewerker kan er ingesteld worden wie wat mag bestellen. Zo wordt er grip gehouden op de bestellingen. Liever zelf de bestellingen invoeren? Ook dat is mogelijk.

Geen administratie bijhouden en toch alles overzichtelijk

U hoeft geen administratie bij te houden. Het systeem houdt bij wie, wat en wanneer er is besteld. Hierdoor kunt u gemakkelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Door de bestelgeschiedenis zijn passessies niet meer nodig en bespaart u tijd!

Rapportages vanaf één klik

Binnen het systeem kunnen vele rapportages worden gegenereerd voor het verkrijgen van inzicht over het gebruik van het systeem. Zoals het aantal bestellingen per afdeling/medewerker per jaar.

Levering & retournering

Bestellingen komen binnen 1 klik terecht bij Uniwork. Zo wordt het bestel- en verzendproces versneld en vereenvoudigd. Een foute levering of bestelling? Dan kan het artikel retour worden aangemeld. Zo blijft de administratie correct en is het altijd duidelijk hoeveel artikelen iemand in bezit heeft.

Recycle Service

Als leverancier van beroepskleding voelen wij ons verplicht om iets te doen tegen de enorme afvalberg van textiel en om mee te helpen aan een schoner milieu. Daarom bieden wij onze klanten een recycle-service aan om bij te dragen aan het krimpen van de afvalberg.

Op locatie van onze klanten kunnen wij kledingcontainers plaatsen. Oude werkkleding van personeel kan worden verzameld in deze container. Omdat de meeste kleding van onze klanten is voorzien van logo, wordt de kleding gerecycled zodat het logo niet meer zichtbaar is. De kleding wordt als grondstof ingezet voor een tal van nieuwe producten. Is de container vol? Dan wordt deze op locatie geleegd door onze partner.

Met deze service willen wij de drempel wegnemen die mensen voelen om kleding te recyclen. Benieuwd naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wasserij

De kleren maken de man en hebben invloed op de eerste indruk van uw klant. Schone kleding is niet alleen belangrijk voor een professionele uitstraling, maar geeft ook een fijner gevoel. Bij Uniwork kunnen bedrijven hun kleding op professionele en zorgvuldige wijze laten wassen. Wasgoed wordt gehaald, geleverd en weer keurig op de juiste plaats teruggelegd. Op die manier lopen medewerkers er altijd keurig bij. Verdere services met betrekking tot onze wasserij zijn:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat het ons weten!