Kies jouw teamkleur en mix met de perfecte pasvorm!

Een gloednieuwe beroepskleding lijn voor professionals die zich als 1 team willen profileren! Zoveel mensen, zoveel wensen. Een team medewerkers binnen hetzelfde bedrijf kunnen verschillende werkzaamheden verzetten, met daarbij dan ook verschillende wensen in beroepskleding. Om toch uniformiteit uit te stralen biedt Blåkläder een uitgebreide werkkleding collectie met verschillende functionaliteit, pasvormen en draagcomfort, maar met dezelfde uitstraling! De Unite your team collectie van Blåkläder is beschikbaar in de kleurstellingen:

Het concept is eenvoudig en recht door zee: goedgeklede medewerkers creëren een sfeer van vertrouwen en professionaliteit die meer klussen naar uw bedrijf zullen brengen.

Wij staan aan uw kant om ervoor te zorgen dat uw werkkleding een betrouwbare uitstraling heeft.

Klik op de afbeelding om de catalogus te bekijken