Lichte, sterke werkkleding met volledige stretch! Mascot Advanced

Mascot® Advanced

Lichte, sterke werkkleding met volledige stretch!  

MASCOT® ADVANCED biedt een superieure bewegingsvrijheid. Kenmerkend voor deze beroepskleding lijn  zijn kledingstukken waarbij stretch wordt gecombineerd met een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te gaan.

De collectie biedt een breed assortiment aan producten die de mogelijkheid bieden om de werkkleding aan te passen aan de werkdag en wisselende temperaturen. Met vocht afdrijvende binnenlagen, isolerende gebreide jacks, fleece truien en bodywarmers als tussenlaag en wind- en waterdichte jacks als buitenlaag, ben je verzekerd van een super-temperatuur-regulering.

Uniwork – Beroepskleding streeft naar kwaliteit en wil jou als vakman de beste producten presenteren. In onze showroom wordt de collectie van Mascot uitgebreid gepresenteerd! Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak!

Het behouden van een hoge zichtbaarheid blijft het voornaamste doel van de veiligheidskleding. Er zit geen verschil in mate van zichtbaarheid tussen fluor oranje en fluor gele veiligheidskleding, aldus het onderzoek van RailAlert, de brancheorganisatie van spooraannemers. Beide kleuren voldoen aan de zichtbaarheidseisen.

Klik op de foto om de catalogus te bekijken.